KOLEGE NAPADNUTOG SEZONCA NA HVARU PRESTRAŠENE: Samo ga je gurnuo na stene i pobegao, ovo je pokušaj ubistva! Pomogla su mu dva Britanca! (VIDEO)
Foto: Profimedia/Čitalac 24sata.hr

policija traži nasilnika

KOLEGE NAPADNUTOG SEZONCA NA HVARU PRESTRAŠENE: Samo ga je gurnuo na stene i pobegao, ovo je pokušaj ubistva! Pomogla su mu dva Britanca! (VIDEO)

Hrvatska -

Nepoznati počinilac je u utorak ujutru gurnuo jednog sezonskog radnika iz čista mira u more i na stene, a njegove kolege se nadaju da će policija brzo pronaći nasilnika.

"Nadam se da će policija ozbiljno shvatiti ovaj slučaj, jer se samo srećom nije završilo još gore. Deo šetališta je pokriven kamerama, verujem kako se može utvrditi identitet napadača, ako imaju volje i vremena.

Činjenica je da je mogao da nastrada bilo ko, od neke ekipe koja se u to vreme vraća iz provoda, a mi koji idemo na posao moramo da strahujemo", rekla je koleginica mladića (24) koji je gurnut u more.

Kako je pao na stene uz povredio je glavu, glave, ramena i ruke. Umalo se nije onesvestio, a srećom, sve su videla dvojica Britanaca koji su mladića iz Zagreba izvukli.

"Stigla sam koji minut kasnije, još je u tom trenutku normalno govorio i funkcionisao. Valjda je tek posle nastupio šok od svega, popodne je išao u splitsku bolnicu na snimanje i dalje analize jer su mu na Hitnoj zašili rane i otpustili ga. Išao je prema hotelu gde radi, tu je izvadio mobilni da vidi koliko je sati kad ga je jedan od dvojice koji su dolazili iz suprotnog smera gurnuo! Ništa nisu progovorili, nikakvih pretnji ili bilo šta - čak se nisu ni okrznuli ramenima onako u prolazu da bi to bio neki povod, jednostavno ga je jedan gurnuo na stene. Nakon toga su pobegli, a ta dvojica Britanaca su sve videla. Jedan je otrčao za napadačima, uzalud, a drugi mu je pomogao da se, onako krvav, izvuče sa tih stena.

U svakom slučaju meni je prestrašno da u Hvaru, a ovde sam već nekoliko godina preko leta, postaje opasno šetati rano ujutro od tih likova koji završavaju s izlaskom. Ovo je zapravo pokušaj ubistva, da je nezgodno pao ili da je bio neko drugi možda bi povrede bile fatalne, možda bi se utopio...", rekla je.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Čitalac 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja