PLENKOVIĆ NA FEJSBUKU ČESTITAO PRVI DAN ŠKOLE, A HRVATI GA DOČEKALI NA NOŽ: Učite deco, samo učite, čika Andro će vam pripremiti radno mesto u Nemačkoj ili Irskoj!
Foto: Profimedia

napali ga u komentarima

PLENKOVIĆ NA FEJSBUKU ČESTITAO PRVI DAN ŠKOLE, A HRVATI GA DOČEKALI NA NOŽ: Učite deco, samo učite, čika Andro će vam pripremiti radno mesto u Nemačkoj ili Irskoj!

Hrvatska -

Povodom početka nove školske godine premijer Andrej Plenković poželeo je učenicima srećan povratak u školske klupe. Prvašićima je čestitao na njihovom velikom danu, pa im poručio da su budućnost Hrvatske.

Na prvi dan školske godine 2019./2020. za više od 464 hiljada učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola, Plenković se na Fejsbuku obratio učenicima prigodnom porukom.

Učenicima i učiteljima želi "kreativno okruženje i uzajamno razumevanje"

"Svim školarcima, učenicama i učenicima, želim srećan povratak u školske klupe, a svim prvačićima čestitam na njihovom velikom danu.

Želim vam školovanje koje će vas obogaćivati znanjem i radošću, ako i školsko okruženje u kojem ćete ostvariti nova prijateljstva. Vaši učitelji i nastavnici, zajedno s roditeljima, biće vam istinska podrška u učenju i razvoju.

U ovoj školskoj godini u kojoj u pojedinim razredima započinje primena novih planova rada, vama i vašim učiteljima i nastavnicima želim kreativno okruženje i uzajamno razumevanje. Vi ste budućnost Hrvatske!", poručio je Plenković.

"Učite jeco, samo učite, čika Andro će vam pripremiti radno mesto u Nemačkoj ili Irskoj..."

Plenkovića su ljudi zbog ove objave napali u komentarima.

"Bar danas niste trebali politiku da uvlačite", "Gospodine Plenkoviću da li znate da je prošlo 4 godine kako slepa deca nemaju školu", "Učite deco, samo učite, čika Andro će vam svima pripremiti radno mesto u Nemačkoj ili Irskoj, uskoro i Austriji...", samo su neki od komentara.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja