HRVATI U ŠOKU, STARLETA BI DA MENJA KOLINDU, NAJAVILA KANDIDATURU! Ava: Ne mogu više da gledam loše stvari u mojoj zemlji!
Foto: EPA Georgi Licovski, Damir Dervišagić

PREDSEDNIČKI IZBORI u hrvatskoj

HRVATI U ŠOKU, STARLETA BI DA MENJA KOLINDU, NAJAVILA KANDIDATURU! Ava: Ne mogu više da gledam loše stvari u mojoj zemlji!

Hrvatska -

Hrvatska je dobila još jednog predsedničkog kandidata iz sveta šou biznisa, starletu Avu Karabatić, koja je kandidaturu objavila na Instagramu, uz sliku u toplesu.

Karabatić je pratiocima poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se dešavaju u njenoj državi, prenosi Večernji.hr.

"Ipak sam odlučila. Kandidovaću se na predsedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari", napisala je Karabatić.

Navela je da su "svi su slepi pored zdravih očiju, mladi odlaze, natalitet pada" i dodala da zna da će imati puno "hejt" komentara jer je "kao starleta".

Od svojih kvaliteta, navela je da je profesorka italijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, da je napisala autobiografiju i roman, da je film u kojem je glumila mesecima bio u bioskopu, a da se, osim glumačkih sposobnosti, ostvarila kao slikarka.

"Naravno, nisu bitne moje umetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim," napisala je Karabatić.

Avu na Instagramu prate 52.000 ljudi, od kojih je već više od 400 podržalo njenu kandidaturu, navodi Večernji.hr.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: EPA / Abir Sultan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track