SUROVA KAZNA HRVATSKOG ČINOVNIKA: Nije podržao kriminal u opštini, a sada 8 sati sedi besposlen sa jednim izuzetkom
Foto: Profimedia

nečuveno

SUROVA KAZNA HRVATSKOG ČINOVNIKA: Nije podržao kriminal u opštini, a sada 8 sati sedi besposlen sa jednim izuzetkom

Hrvatska -

U gradskoj upravi Slavonskog Broda zaposlen je muškarac koji ne radi apsolutno ništa, a on je o tome progovorio u na hrvatskoj televiziji.

U svojoj ispovesti priznaje kako mu je jedini zadatak unutar osmosatnog radnog vremena da ode na pauzu, a iako on želi da radi, nadređeni mu to ne dozvoljavaju.

Njegovi problemi počeli su nakon što je pre godinu dana odbio da učestvuje u nezakonitoj radnji. Ubrzo, zaposleni je postao nepoželjan, a s vremenom su ga proglasili tehnološkim viškom. Da bi stvar bila nevjerovatnija, istu sudbinu deli još četvoro ljudi koji su odlučili da stanu pred kamere i progovore o svom iskustvu.

"Izdali su građevinsku dozvolu, a nisu hteli da izdaju upotrebnu dozvolu i onda su nameravali da ponište građevinsku. I otada počinju moji problemi" – tvrdi zaposleni sektora za građevinarstvo.

Od uzornog i odgovornog zaposlenog uskoro je postao najgori. "Premešten sam iz kancelarije, smanjena mi je ocena. A sad dve zadnje godine, ocenu dovoljan – to je najgora ocena u zgradi", kaže on i dodaje: "Moram biti negdje osam sati, a nemam posla. Ne izlazim više na terene. Sedim osam sati, jedino što odem na pauzu".

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track