NAJSUROVIJI HRVATSKI UBICA SE OŽENIO U ZATVORU, A EVO ŠTA KAŽU NJEGOVI RODITELJI: Draga je devojka, kaže da joj je baš zgodan! Zove nas svakog dana kao da nam je ćerka! Nije ona jedina koja mu je pisala
Foto: Printscreen YT/Printscreen

oženio se na robiji

NAJSUROVIJI HRVATSKI UBICA SE OŽENIO U ZATVORU, A EVO ŠTA KAŽU NJEGOVI RODITELJI: Draga je devojka, kaže da joj je baš zgodan! Zove nas svakog dana kao da nam je ćerka! Nije ona jedina koja mu je pisala

Hrvatska -

Hrvatsku javnost je prošle nedelje zapanjila vest da se okoreli ubica Srđan Mlađan oženio u zatvoru.

Mediji su naširoko pisali o devojci Eliji Molnar (20) koja je započela prepisku sa ovim osuđenikom, posle čega joj je predložio brak koji je ona prihvatila. Na dan venčanja su se prvi put videli u životu, a Elija kaže da će u budućnosti živeti kao svaki normalan par iako Mlađan mora da odleži još oko 8 godina iza rešetaka, od 25 koliko je dobio.

Svakako, ni njegovim roditeljima, Nediljki i Mladenu Mlađanu, nije lako.

“Šta tu ima više da se kaže, mi svoj krst nosimo već više od 20 godina, samo mi znamo kako nam je...”, rekla je majka.

Izbegavaju medije, pogotovo sada kada se Srđan venčao.

“Toga sam se ja i bojala, znala sam da će se dići cela halabuka oko tog venčanja. Bojala sam se da je to ne uništi, da to neće izdržati. Draga je curica, često smo se čule!, otkriva majka Srđana Mlađana.

Mlađanova žena
Mlađanova ženafoto: Facebook/Printscreen

Roditelji venčanju ipak nisu prisustvovali.

"Ona je njemu pisala. Ali, nije ona jedina koja mu je pisala. Pisale su mu i druge. Devojku kojom se venčao upoznali smo malo pre venčanja i sada se čujemo svaki dan. Zove nas, brine se za nas kao da nam je ćerka! Tražila je da mu dođe u posetu, borila se za to, ali nisu joj dopustili!", dodaje.

Roditelji su za Jutarnji otkrili da je Mlađan sebi, ali i njima uništio život.

"Mi smo 20 godina izloženi linču. Teško mi je jer mi ga nismo tako odgajali. Ni da mrzi ni da ikome išta nažao učini. Ali taj nesrećni rat. Kao 10-godišnji dečak video je strahote, nešto se prelomilo u njemu. Ni dan-danas ne znam", rekla je.

Podsetimo, Mlađan je ubio devojku koju nije ni poznavao Elizabetu Šubić, rekavši da je želeo da vidi "kako je to", policajca Milenka Vranjkovića Kinga i penzionera Petra Jančića. Osim toga, opljačkao je i banku, držao je ljude kao taoce, nasrnuo je rođaku u sudnici...

Nediljka Mlađan ipak misli da njen sin ipak nije “rođeni ubica”, iako je 40 puta iz video-kluba iznajmljivao film “Rođene ubice”.

Danas, u zatvoru dosta čita i uči jezike, pručava i versku literaturu i gleda televiziju.

Otac Mladen smatra da će se Srđan, kao što se izborio za premeštaj sa zatvorenog odeljenja, izboriti i za pravo na intimu sa suprugom, na šta sada nema pravo.

“Znam da će to zvučati čudno, ali svi koji su ga upoznali kažu da on nije nikakav monstrum, kako ga nazivaju", rekla je majka i dodala: "Ja sam i na sudu rekla da bih dala svoj život za život ubijene devojke da mogu, ali ne mogu".

Elija je nedavno posletila Mlađana prvi put kao supruga.

“Javila nam se odmah nakon posete. Rekla je da joj je baš zgodan, proveli su vreme u razgovoru jer na sobu nemaju pravo”, kaže majka Nediljka.

Kurir.rs/Jutarnji.hr (Dušan Miljuš) Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track