JURICA JE PRETUČEN NA KONCERTU, ALI JE PREĆUTAO ŠTA JE TOME PRETHODILO: Urinirao u čašu i polivao ljude, a onda je izvukao deblji kraj (FOTO)
Foto: Profimedia

POLICIJA REŠILA SLUČAJ

JURICA JE PRETUČEN NA KONCERTU, ALI JE PREĆUTAO ŠTA JE TOME PRETHODILO: Urinirao u čašu i polivao ljude, a onda je izvukao deblji kraj (FOTO)

Hrvatska -

Zagrebačka policija rešila je slučaj Jurice Galoića (23) koji je 18. oktobra s koncerta Prljavog kazališta završio u bolnici.

Njegova majka žalila se na nasilnike koji su ga tukli u publici.

"Moj sin nije agresivan, zanimaju ga ptice i fotografija i prag tolerancije mu je visok. Kako mi je ispričao, kraj njih je bila grupa koja ih je celo vreme provocirala. Prvo su napali njegovog prijatelja koji je išao u toalet, a onda je moj sin Jurica dobio udarac u glavu", rekla je tada majka Snježana Galoić.

Međutim, mladić je verovatno ispričao samo deo istine.

Naime, zbog tuče na koncertu policija je zbog drskog ponašanja prekršajno prijavila petoricu, među njima i Juricu.

Zbog toga im preti novčana kazna ili do 30 dana zatvora. Ipak, Juricu su prijavili i zbog omalovažavanja i vređanja moralnih osećanja građana.

Kako se saznaje, mladić je urinirao u čašu u publici i potom zalivao ljude mokraćom i pivom. Upozorili su ga na ponašanje, a potom i napali. Osim njega, lakše je povređen i jedan prijavljeni 32-godišnjak.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja