Najnovije vesti

PERNAR PONOVO IZBAČEN IZ SABORA: Svedoci umiru, a HDZ krade, taj novac nikad neće biti vraćen! (VIDEO)
Foto: Facebook/Ivan Pernar

SVE SNIMAO

PERNAR PONOVO IZBAČEN IZ SABORA: Svedoci umiru, a HDZ krade, taj novac nikad neće biti vraćen! (VIDEO)

Hrvatska

Hrvatski poslanik Ivan Pernar opet je izbačen iz Sabora, ovoga puta zbog svađe s predsedavajućim Milijanom Brkićem o smrti Nevenke Jurak i suđenja HDZ-u.

"Imamo jedan veliki problem, a vezan je uz smrt Nevenke Jurak, glavnog svedoka protiv HDZ-a. Iako sam ja govorio da taj proces predugo traje, da je moguće da će se HDZ izvući, nažalost, ništa se nije preduzelo", rekao je Pernar.

"Ja ne vidim drugi način da ukažem na problem da HDZ odbija da vrati 24

miliona kuna koje je uzeo iz Fimi medije", rekao je Pernar.

Pernar je predsedavajućem Brkiću rekao da predugo traje suđenje.

"Bojim se da će vas sudovi osloboditi, da se taj novac neće vratiti. Ovo je velika nepravda, hrvatski narod to ne može da prihvati. Zašto procesi protiv HDZ-a traju godinama, da živih svedoka više nema", rekao je Pernar koji je nakon toga izbačen.

"Žao mi je što koristite isti model samopromocije, šaljete jako ružnu poruku", rekao je Pernaru predsedavajući pa zamolio obezbeđenje da mu pokažu "izlazna vrata iz dvorane".

"Istina će pobediti, narod će otvoriti oči", govorio je Pernar.

Onda su došli radnici obezbeđenja.

"Spreman sam sam da izađem ako se HDZ izvini", rekao je Pernar, ali ga je obezbeđenje uhvatilo za noge što je on snimao sve vreme.

"HDZ je pokrao 24 miliona kuna preko Fimi medije, smrću Nevenke Jurak umro je glavni svedok, vrlo je verovatno da HDZ nikad neće biti osuđen", vikao je Pernar.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Facebook/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...