KOLINDA RECIKLIRA I MELANIJU I SEBE: Pljušte kritike ne samo zbog kopiranja prve dame SAD, već i zato što se ponavlja!
Foto: YouTube prtscr / HRT, Profimedia

kopi pejst

KOLINDA RECIKLIRA I MELANIJU I SEBE: Pljušte kritike ne samo zbog kopiranja prve dame SAD, već i zato što se ponavlja!

Hrvatska -

Pored brojnih "bisera" hrvatskih političara koji su obeležili ovu predizbornu kampanju, a naročito onih koje je napravila Kolinda Grabar-Kitarović, na udaru kritičara se našao i njen stajling, odnosno "pokušaj" da iskopira prvu damu Amerike Melaniju Tramp.

Konkretno, haljina i blejzer koje je hrvatska predsednica obukla za TV debatu gotovo su identični onome što je Melanija Tramp obukla na dan Trampove inauguracije u januaru 2017. godine.

Model, boja, nijansa, pa čak i određeni pokreti rukom hrvatske predsednice postali su hit na društvenim mrežama koje su prepune uporednih snimaka i uglavnom negativnih komentara na Kolindin račun.

U jednom od njih stoji i poređenje da je Melanija "svemirski brod" za Kolindu.

Međutim, mnogi nisu zaboravili da ovu modnu kombinaciju Kolinda nije "premijerno" obukla pa su joj zameri i da "reciklira samu sebe".

Podsetimo, u julu 2018. godine, predsednica Hrvatske ugostila je u Predsedničkim dvorima izraelskog predsednika Reuvena Rivlina i za tu priliku izabrala ovaj prepoznatljivi svetloplavi komplet.

Mnogi su prokomentarisali i da nije reč samo o odbiru modne kombinacije već i o pokušaju "dodvoravanja" Amerikancima jer je namerno izabrala najprepoznatljiviju melanijinu haljinu.

foto: Profimedia

Upravo ovako odevena, Melanija je predstavljena i na spomeniku koji je njoj u čast podignut u njenom rodnommestu u Sloveniji.

Kurir.rs, Foto: YouTube prtscr / HRT, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja