NAPOKON! PRONAĐEN KALAŠNJIKOV: Filip je iz ovog oružja otvorio rafalnu vatru i ubio troje! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook, Profimedia

policija temeljna

NAPOKON! PRONAĐEN KALAŠNJIKOV: Filip je iz ovog oružja otvorio rafalnu vatru i ubio troje! (FOTO, VIDEO)

Hrvatska -

U nedelju uveče pronađeno je oružje za koje se sumnja da je s njim počinjeno jučerašnje trostruko ubojstvo u Splitu. Kalašnjikov je pronađen u centru Splita, u jednom kontejneru u Nazorovom prilazu.

U nedelju uveče pronađeno je oružje za koje se sumnja da je njim počinjeno jučerašnje trostruko ubistvo u Splitu. Kalašnjikov je pronađen u centru Splita, u jednom kontejneru u Nazorovom prilazu.

foto: Printscreen/YouTube

Policija će pronađenu automatsku pušku dati na veštačenje, nakon čega bi trebalo da bude jasno da li se radi o oružju kojim su juče ubijene tri osobe.

Zbog sumnje na ubistvo M.B, J.T. i M.P, 25-godišnji Filip Zavadlan će večeras biti predat pritvorskom nadzorniku. Biće kazneno prijavljen zbog sumnje na teško ubistvo, ali i kazneno delo opšte opasne radnje. U ponedjeljak ga očekuje ispitivanje u Županijskom državnom tužilaštvu.

Na jutrošnjoj konferenciji za medije, vrh PU splitsko-dalmatinske otkrio je da je na mestima počinjenja kaznenih dela pronađeno ukupno 36 čaura, a metak je pogodio i automobil u kojem su se nalazile dve osobe koje nisu bili meta 25-godišnjaka.

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Printscreen/Facebook/Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track