DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U MEĐIMURJU: David (23) je autom sleteo u kanal i poginuo!
Foto: Profimedia

tragedija

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U MEĐIMURJU: David (23) je autom sleteo u kanal i poginuo!

Hrvatska -

Vatrogasci su juče ujutro oko 10:50 sati izvukli vozilo iz odvodnog kanala HE Dubrava kod Svete Marije u Međimurju.

Nakon što su vozilo iz vode izvukli radnici Javne vatrogasne stanice Čakovec u njemu je pronađeno mrtvo telo muške osobe. Policija je utvrdila kako je reč o mladiću rođenom 1996. godine s područja Međimurske županije.

Lokalni portali neslužbeno doznaju da je poginuo 23-godišnji David S. iz Preloga koji je u lošim saobraćajnim uslovima izletio automobilom sa obližnje saobraćajnice između Preloga i Donje Dubrave, uz derivacijski kanal HE.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni mladić putovao je na posao, a kako je put bio klizav uhvatio je bankinu, pa je sletio u kanal u kojem je, nažalost, izgubio život, javljaju Međimurske novine.

O svemu se oglasila i međimurska policija.

"U subotu, 18. januara u 10:47 sati na putu Prelog - Donja Dubrava uz derivacijski kanal HE 'Dubrava' pronađeno je osobno vozilo. Po izvlačenju vozila iz vode od strane radnika JVP Čakovec u istom je pronađeno mrtvo telo muške osobe rođene 1996. godine s područja Međimurske županije. Uviđajem na mestu događaja rukovodila je dežurna zamenica opštinskog državnog tužioca ODO Čakovec", javili su iz PU međimurske.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track