DIVLJAO PO SPLITU TOKOM NOĆI: Pijani muškarac porazbijao stakla na više automobila!
Foto: Profimedia

velika materijalna šteta

DIVLJAO PO SPLITU TOKOM NOĆI: Pijani muškarac porazbijao stakla na više automobila!

Hrvatska -

U splitskom kvartu Trsteni, u Ulici Šime Ljubića, tokom noći porazbijana su stakla na više automobila. Oštećeno je sedam vozila.

Počinilac je uhapšen, a šteta je poprilična. Automobile je porazbijao pijani mlađi muškarac.

"Rano jutros zabeležena su oštećenja stakala na ukupno 21 vozilu na području Trstenika u Splitu. Oko 4 sata primljena je dojava da je nepoznata muška osoba oštetila vozila u ulici Šime Ljubića u Splitu. Policijski službenici su upućeni na mesto događaja, kojom prilikom su utvrđena oštećenja prednjih vetrobranskih stakala na ukupno sedam vozila, a na jednom od tih vozila je oštećen i retrovizor", piše policija.

Ubrzo su u Velebitskoj ulici, u vožnji bicikla zatekli osobu koja je odgovarala opisu počinioca i koja se dovodi u vezu sa oštećenjem vozila. Priveden je u službene prostorije i smešten u posebnu prostoriju do prestanka delovanja opojnog sredstva, obzirom da je utvrđeno da je alkoholiziran.

Naknadno je dobijena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gde su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U toku je kriminalističko istraživanje.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track