MLADIĆ IZ BIH NAPAO PULJANINA ZBOG DEVOJKE?! Izbo ga je nožem, pa ostavio da leži u lokvi krvi
Foto: Profimedia

jezivo

MLADIĆ IZ BIH NAPAO PULJANINA ZBOG DEVOJKE?! Izbo ga je nožem, pa ostavio da leži u lokvi krvi

Hrvatska -

Mahir Hodžić, državljanin BiH iz Zenice, osumnjičen je da je protekle subote u Puli nožem pokušao ubiti mladića.

Hodžić je uhapšen u Rovinju nedugo nakon pokušaja ubistva. Napad se dogodio u subotu oko 10:30 u zgradi u Zadarskoj ulici u Puli. Dvadesetdvogodišnji Hodžić je na stepenicama zgrade nožem napao godinu dana starijeg Puljanina I.G. i ostavio ga da leži u lokvi krvi.

Izbo ga nožem zbog devojke?

Hodžiću, koji u Hrvatskoj neprijavljeno boravi, određeno je jednomesečno zadržavanje u istražnom zatvoru. Razlozi za određivanje istražnog zatvora su postojanje opasnosti da bi, budući da je strani državljanin, mogao da pobegne i tako postane nedostupan hrvatskom pravosuđu, kao i da bi na slobodi mogao počiniti isto ili teže krivično delo.

Policija je Hodžića uhapsila nepunih 12 sati nakon zločina. Pronađen je u subotu u 22:15 na autobusnoj stanici u Rovinju. Mladić koji je izboden nožem bio je u teškom stanju pa je odmah prevezen u pulsku bolnicu, gde je operisan, pa je sada van životne opasnosti. I sam Hodžić je u sukobu lakše povređen.

Premda policija nije iznosila detalje o motivu obračuna, Glas Istre nezvanično doznaje da je reč o sukobu zbog jedne djevojke. Inače, oba aktera ovog događaja policiji su od ranije poznata po zlopotrebi droge koja, kako se čini, nije imala veze sa sukobom.

Mesec dana pritvora

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja Hodžić je u nedelju oko 22 sata predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske.

Nakon noći u pritvorskoj jedinici osumnjičenog su interventni policajci juče oko podneva priveli na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a potom, u poslepodnevnim satima, i dežurnom sudiji istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio jednomesečno zadržavanje u istražnom centru.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track