UŽASNI DETALJI HORORA U ZAGREBU: Devojčica pronađena mrtva zamotana u tepih! Stanari u strahu, ne izlaze napolje
Foto: Profimedia

istraga je u toku

UŽASNI DETALJI HORORA U ZAGREBU: Devojčica pronađena mrtva zamotana u tepih! Stanari u strahu, ne izlaze napolje

Hrvatska -

Zagrebačka policija utvrdila je identitet devojke čije je telo umotano u tepih pronađeno u novozagrebačkom naselju Sopot.

Juče je oko 7:20 u naselju Sopot u Novom Zagrebu, u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade pronađeno je mrtvo telo mlađe ženske osobe, koje je bilo umotano u tepih.

Policija je danas objavila da je utvrdila identitet mrtve ženske osobe, dodavši da se radi o maloletnici. Uzrok smrti još uvek nije poznat.

Komšinica: Probudile su nas sirene, buka i lupanje policajaca na vrata

"Inače nas probudi lavež pasa, ljudi koji prodaju krompir i zelje, a jutros su to bile sirene, buka i lupanje policajaca na vrata", rekla je stanarka Zemljakove ulice u zagrebačkom Sopotu gde je juče oko šest sati ispred ulaza u podrum jedan od stanara beživotno telo mlade i tamnokose žene pronašao umotano u tepih.

Odmah je pozvao hitnu pomoć, a u 7:30 policija je već ogradila teren i počela kriminalističko istraživanje.

"Dvojica muškaraca su se oko pet sati glasno prepirala"

"Sva se naježim kada se setim buke koja je možda prethodila njenoj smrti. Dvojica muškaraca su se oko pet sati glasno prepirala, odjekivalo je celom zgradom. Nakon toga se čuo ženski vrisak i sledeće što znam, ispred nekadašnjeg skloništa iz vremena rata pronađena je mrtva devojka", prepričala je Sopoćanka.

"Istraga će potrajati"

Da je reč o prirodnoj smrti, kaže Milenko Arapović predsednik gradske četvrti Novi Zagreb - istok, policija bi to najverovatnije odmah potvrdila.

"Kako se sve dogodilo u sumnjivim okolnostima, istraga će potrajati", kaže Arapović.

Kako nezvanično saznaju, na telu devojke nije bilo otvorenih povreda.

"Zgrozim se od pomisli da ju je možda neko zadavio. Plašimo se. Povukli smo se u stanove i ne izlazimo. Inače je ovde mnogo življe, pogotovo kada je sunčan dan", kaže stanarka sa prvog sprata zgrade ispred koje je pronađeno telo.

Policija je, dodaje, obilazila stanove ispitujući stanare jesu li videli što sumnjivo, a raspitivali su se i da li je li neko čuo da počinitelji vuku tepih ulicom.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track