DETALJI UBISTVA KOD ŠIBENIKA: Muškarac (35) ubio rođaka (57)! Sukobili se, a onda mu je zadao smrtonosnu povredu
Foto: Profimedia

istraga je u toku

DETALJI UBISTVA KOD ŠIBENIKA: Muškarac (35) ubio rođaka (57)! Sukobili se, a onda mu je zadao smrtonosnu povredu

Hrvatska -

Policija je objavila detalje ubistva kod Šibenika za koje je osumnjičen 35-godišnjak, a žrtva je njegov dalji rođak i sused.

U Odeljenju opšteg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za ubistvo 57-godišnjaka.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 30. maja oko 11 sati u Gaćelezima došao u kuću 57-godišnjeg suseda, s kojim je u daljim rodbinskim odnosima, gde je oko 12 sati, iz neutvrđenog razloga, došlo do međusobnog verbalnog, a potom i telesnog sukoba u kojem su jedan drugom naneli više telesnih povreda po glavi i telu, kada je osumnjičeni, s namerom da ga ubije, 57-godišnjaku u predelu leđa zadao smrtonosnu ubodnu ranu oštrim predmetom, od koje je 57-godišnjak na mestu događaja preminuo, dok je osumnjičeni lakše povređen, saopštili su iz šibensko-kninske policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu Županijskom državnom tužilaštvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Podsetimo, ubica je bio u bekstvu nakon što je počinio ubistvo, no policija ga je brzo uhapsila, istog dana oko 20 sati u Šibeniku.

35-godišnjaka za kojeg meštani kažu da je već bio u zatvoru policija je u nedelju u lisicama dovela na pretres njegove kuće.

Iako su mediji pisali kako je osumnjičeni 35-godišnjak doveden na mesto događaja, Indexu je iz Policijske uprave šibensko-kninske potvrđeno kako se radi o njegovoj kući i da u toku nije rekonstrukcija događaja, kako se pisalo, nego pretres kuće osumnjičenog.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track