POLA ZADRA NA ILEGALNOJ ZABAVI: Pogledajte kako se gosti provode u vreme korone na hrvatskom primorju! VIDEO
Foto: Screenshot YT/Zadarski.hr

bruka

POLA ZADRA NA ILEGALNOJ ZABAVI: Pogledajte kako se gosti provode u vreme korone na hrvatskom primorju! VIDEO

Hrvatska -

Policija u Zadru provalila je u ilegalni noćni klub, prenosi Zadarski.hr.

„Nadzorom u objektu u Zadru u ulici Bojne Gardijske brigade Termiti broj 84 utvrđeno je 41 kršenje Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, zbog nenošenja zaštitnih maski, i dva prekršaja iz Zakona o ličnoj karti“, navodi policija. rekao.

"Turistička inspekcija Državnog inspektorata zatekla je neregistrovanu ugostiteljsku delatnost u objektu, a korisniku objekta zabranjeno je obavljanje neregistrovane ugostiteljske delatnosti u objektu, a rješenje je doneseno pečaćenjem objekta", rekla je portparolka policije Ivana Grbin.

Pored upravnog postupka, protiv vlasnika i korisnika prostora biće pokrenuti i prekršajni postupci, rekao je Grbin.

Kako Zadarski saznaje, ovaj klub je imao sve što je potrebno za pravilno funkcionisanje pravog kluba: iskusne konobare, dugačke lokale pune raznog alkohola, kvalitetno ozvučenje, light shov, gostujuće DJ-eve i jako, jako puno gostiju.

"U klub se ulazilo normalno, bez ikakvih provera i poziva. Muzika je bila odlična, uglavnom strani i domaći hitovi. Radilo se do ranih jutarnjih sati, uglavnom bih ostao do 4 sata ujutru. Atmosfera je sjajna. Pa ceo Zadar je bio tu", rekao je gost iz Zadra koji je bio na zabranjenoj zabavi.

Kroz smeh im je priznao da je kažnjen zbog parkiranja dok je bio na žurci.

„Ne znam zašto policija tada nije proverila odakle su svi ti automobili u tom kraju, ali su verovatno čekali pravi trenutak da provale“, rekao je on.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track