MINISTRE, GDE TI JE MASKA: Vili Beroš uhvaćen u trgovini bez zaštite, ponudio i objašnjenje FOTO
Foto: Youtube/N1

pandemija

MINISTRE, GDE TI JE MASKA: Vili Beroš uhvaćen u trgovini bez zaštite, ponudio i objašnjenje FOTO

Hrvatska -

Društvenim mrežama je počela da se širi fotografija na kojoj se vidi hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš u radnji bez maske.

Iako stalno poziva građane da se pridržavaju osnovnih epidemioloških mera; kako je u zatvorenom prostoru nosio masku, držao distancu i provetravao prostor, ministar je ponovo uhvaćen u kršenju tih mera.

Fotografija koja kruži Fejsbukom prikazuje Beroša kako stoji u radionici za časovničare bez maske na licu. Na vratima radionice jasno je istaknut znak o držanju distance i nošenja maske.

Kako prenosi 24 sata, Beroš im je rekao da časovničara poznaje godinama i da je njemu i njegovoj supruzi ponudio flašu mineralne vode, pa nije nosio masku.

Ovo nije prvi put da se ministar Beroš našao u nevolji zbog kršenja epidemioloških mjera. U leto 2020. na Hvaru je pozirao sa pevačicom Ninom Badrić i stajali su veoma blizu jedno drugom, iako je Beroš građanima ponovio da se drže na distanci.

Ministar je na Badnje veče pozvao i građane da nose masku čak i na otvorenom, ali je, zanimljivo, to uradio pred kamerama dok nije nosio masku.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track