PRINOVA Andrej Plenković i supruga očekuju TREĆE DETE
Foto: Profimedia / Natasa Kupljenik/MI-PRESS

hrvatski premijer

PRINOVA Andrej Plenković i supruga očekuju TREĆE DETE

Hrvatska -

Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković čekaju treće dete.

Ana je u drugom tromesečju trudnoće, oseća se dobro, a i ona i suprug su presrećni zbog prinove.Oni već imaju sina Maria i ćerku Milu.

"S obzirom na veliki interes javnosti i medija, možemo da potvrdimo informaciju koja je danas objavljena da će predsednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković po treći put postati roditelji", navodi se u saopštenju Kabineta.

"Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i do sada je čuvao privatnost svoje porodice pa uz zahvalnost na lepim željama, cenimo razumevanje medija i javnosti u pogledu daljeg poštovanja privatnosti njihove dece", stoji u saopštenju iz Plenkovićeve kancelarije.

Prvi premijer koji je za vreme mandata dobio dete

Inače, Andrej Plenković je prvi hrvatski premijer koji je na toj poziciji dobio dete. Naime, kada je 2017. godine rođena njegova ćerka Mila, Plenković je obavljao dužnost predsednika Vlade Republike Hrvatske.

Pre nego što je dobio Milu, premijer je sa suprugom Anom dobio i sina. Mario je rođen 2014. godine, a ime je dobio po svom dedi.

Premijer Hrvatske je u braku sa svojom suprugom Anom od oktobra 2014. godine. Ona je inače iz Dubrovnika, a diplomirala je na Pravnom fakultetu.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track