STAN OD 11 KVADRATA ZA 280 EVRA MESEČNO ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Kad vidite gde stoji WC šolja tek sledi ŠOK! FOTO
Foto: Shutterstock

zagreb

STAN OD 11 KVADRATA ZA 280 EVRA MESEČNO ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Kad vidite gde stoji WC šolja tek sledi ŠOK! FOTO

Hrvatska -

Na Reditu se raspravlja o stanu u Zagrebu koji je i više nego skućen, a iznajmljuje se za 280 evra, bez uključenih računa.

Da se na internetu, istini na volju, svašta iznajmljuje uverili smo se već mnogo puta, a jedan oglas za stan ponovno je to dokazao.

Garsonjera od čitavih 11 kvadrata na periferiji grada bez izdataka za struju, vodu, grejanje i infostan plaćali biste velikih 34.000 dinara.

Ipak, stančić ima i dobre strane - vrlo je praktičan, pa su kuhinja, kupatilo i dnevna soba bukvalno, ali bukvalno jedna prostorija. Mada, šta i očekivati od 11 kvadrata.

Još jedna zanimljiva stvar jeste da se stan iznajmljuje isključivo jednoj osobi (dve ne bi ni stale) na period od 12 meseci.

- Stan ima površinu 11 metara kvadratnih (jedna sobica) i nalazi se u suterenu zgrade. Opremljen je kaučem sa dušekom za spavanje, veš mašinom, pločom za kuvanje, rernom, mini frižiderom, ormarima. Grejanje je na struju, pa trošak grejanja zavisi od toga koliko stanar greje i troši (postoji električno brojilo i plaća se stvarna potrošnja). Režije se plaćaju posebno i nisu uključene u cenu izdavanja. Obavezna kapara u visini jedne mesečne stanarine, navodi se u oglasu.

Posebno neobičan deo stana je kupatilo koja je minijaturno i izgleda kao tuš kabina u kojoj se nalazi wc šolja.

Kurir.rs/Blic žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track