UZ MOBILNO HALO I BON ZA BENZIN: Hrvatski telekom operatori smislili način da privuku nove korisnike!
Foto: Shutterstock

dok cene divljaju

UZ MOBILNO HALO I BON ZA BENZIN: Hrvatski telekom operatori smislili način da privuku nove korisnike!

Hrvatska -

Teleoperateri u poslednje vreme pokušavaju da privuku kupce novim pogodnostima – vaučerima za benzin.

Da se ​​sada umesto jeftinijih tarifa dele vaučeri za skupi benzin, otkrila nam je čitateljka, kojoj je na mejl stigla ova neobična ponuda koju je odlučila da podeli sa nama. Nakon kupovine TV i internet paketa u ponudi, možete odabrati novi mobilni telefon ili INA vaučer u vrijednosti od 500 kn na poklon.

Pogodnosti koje su telekom operateri do sada nudili uvek su se odnosile na jeftinije uređaje ili usluge, a poklon kartice koje su neke kompanije poklanjale bile su za kupovinu u trgovačkim lancima.

Međutim, „divljanje“ cena nafte moglo bi Inine vaučere pretvoriti u dobar mamac, koji su iskoristili telekom operateri. Reakcija kupaca na ovu ponudu još nije poznata, a vreme će pokazati da li će i drugi telekom operateri slediti ovaj korak.

- Danas, kada cijene benzina podivljaju, vozačima će sigurno biti primamljivo 500 kuna na Ininom bonu. Uz to, konkurencija na tržištu je veoma velika, a broj potrošača ograničen, pa ne čudi što se traže inovativni načini za privlačenje kupaca – komentariše predsednica Hrvatske udruge za zaštitu potrošača Ana Knežević.

Dodaje da im se često javljaju ljudi koji su preko tarife kupili jeftinije uređaje koji se zbog lošeg kvaliteta brzo pokvare. Potrošači su postali skeptični prema ovim uređajima pa je poklon bon dobra alternativa.

– Ipak, ostaje savet potrošačima da pre nego što se odluče da prihvate ponudu ili poklon, dobro prouče šta piše u ugovoru koji pre toga moraju da potpišu – naglašava Knežević.

Kurir.rs/Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track