ŠTA VAM JE BRE OVO HRVATI?! Fotografija pice iz restorana na Braču šokirala turiste GOST SAMO ŠTO NIJE ZAPLAKAO OD MUKE (FOTO)
Foto: Shutterstock

hit

ŠTA VAM JE BRE OVO HRVATI?! Fotografija pice iz restorana na Braču šokirala turiste GOST SAMO ŠTO NIJE ZAPLAKAO OD MUKE (FOTO)

Hrvatska -

Fotografiju pice koju je poslužena u jednom restoranu u elitnom letovalištu u Hrvatskoj postala je hit na društvenim mrežama!

Jedan od korisnika Reddita objavio je fotografiju velike pice koju su mu poslužili u restoranu na Braču, a korisnici društvenih mreža su brzo počeli da se šale u komentarima.

- Large pizza - napisao je korisnik Reddita uz fotografiju na kojoj se može videti da je pica veličine njegovog dlana te je uspeo celu da je obuhvati pomoću srednjeg prsta na vrhu i palca na dnu.

Nije ovo prva kritika koju su dobili ugostiteljski objekti na Jadranu tokom ove letnje sezone pa se u komentarima vrlo brzo povela rasprava. Nedavno je procurela slika na društvene mreže na kojoj se vidi račun iz pekare u Hvaru gde pica košta neverovatnih 12.499 dinara!

- Sad idem na plažu sa metrom i s vagom - navodi jedan korisnik.

- Za bebe je to velika pica - dodaje drugi korisnik.

- Sigurno imaš velike ruke - nizali su se komični komentari.

Za sada nije poznato koliko je plaćena pica.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track