ZAMENIK GRADONAČELNIKA SPLITA BRUTALNO NAPADNUT: Komšija zlostavljao ženu, na primedbu Bojana Ivoševića odgovorio pesnicom!
Foto: Screenshot YT/RTL Direkt

drama

ZAMENIK GRADONAČELNIKA SPLITA BRUTALNO NAPADNUT: Komšija zlostavljao ženu, na primedbu Bojana Ivoševića odgovorio pesnicom!

Hrvatska -

Zamenik gradonačelnika Splita Bojan Ivošević (32) napadnut je u subotu, 3. septembra oko 16 sati u Splitu u ulici Kruševića Gumno. On je krivično prijavio nepoznatu osobu za krivično delo pretnje, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ivošević je policiji prijavio komšiju kojeg je poznavao samo iz viđenja i koji ga je, nakon što su se posvađali, udario pesnicom. Zamjenik gradonačelnika ima lakše povrede glave i zatražio je ljekarsku pomoć u KBC Split.

Slobodna Dalmacija piše da je u pitanju bio sukob zbog preglasne muzike koju je navodno puštao komšija, ali je splitski zamenik gradonačelnika ispričao drugačiju priču.

U međuvremenu, Ivošević se oglasio na Fejsbuku u kojem je objasnio šta se dogodilo.

"Ove subote dogodilo se porodično nasilje u kući pored moje, nažalost ne prvi put, kako sam kasnije saznao od drugih komšija. Osoba koja je od ranije poznata hrvatskom pravosuđu po provalama i opojnim drogama zlostavljala je svoju suprugu/devojku. vaspitan da uvek slabije reagujem i štitim, kada sam bio ispred kuće, vikao sam da prekine tuču, nakon čega je rasejana osoba iskočila kroz prozor u prizemlju i potrčala do mene, udarajući me pesnicom u glavu, vičući da Ne treba da se mešam u njegov život, na šta nisam reagovao već sam rekao da zovem policiju, a osoba je pokupila svoje stvari i pobegla iz stana.

Sramotno je da novinar Slobodne Dalmacije ženski vrisak naziva glasnom muzikom, ali to je jasno u skladu sa trenutnim stanjem u državi i načinom na koji se nasilje nad ženama tretira dok ne bude prekasno. Uvek reagujte na nasilje nad ženama, pa makar to bila muzika za njihove uši za deo Slobodne Dalmacije“, rekao je Bojan Ivošević.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track