SUDBINA HRVATSKOG TV VODITELJA I DALJE NEJASNA: Jedni tvrde da su Jarana videli u kafiću, a policija ga i dalje vodi kao nestalog
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba

pobegao iz bolnicE

SUDBINA HRVATSKOG TV VODITELJA I DALJE NEJASNA: Jedni tvrde da su Jarana videli u kafiću, a policija ga i dalje vodi kao nestalog

Hrvatska -

Sudbina hrvatskog televizijskog voditelja Vlade Matijevića poznatoh i kao Jaran, koji je javnost iz regiona poznat iz emisije Noćna mora pokojnog Željka Malnara i dalje nije sasvim jasna.

Hrvatski mediji donose informacije koje tvrde da je Matijević, odnsno Jaran i dalje živ i zdrav i da je viđe u kafiću u naselju gde živi u Zagrebu. Navodno je bio u kafiću u petak i u subotu u veče, kao i prethodnih dana iako na sajtu Nestali.hr i dalje postoji njegova slika i podaci o nestanku.

Navodno je čak i viđen na obližnjoj trafici u četvrti Stenjevac.

Njegov kolega Sead Hasanović, poznatiji i pod nadimkom "Braco Ciganin" sa kojim je učestvovao u Malnarovoj Noćnoj mori, a od pre par godina vode samostalno emisije rekao je za portal 24.sata hr da ne zna odtkud Matijević u evidenciji Nestali.hr.

"Znam da je bio u bolnici, čini mi se čak i oko tog datuma. Rekao mi je da je bio na ispumpavanju. Moguće je da je izašao iz bolnice, bez da se kome javio", kazao je Hasanović i dodao:

"Kad vam kažem, bio je tu sa mnom, družili smo se. Došao nas je posetiti jedan dečko, '95. godište iz Ljubljane, koji obožava našu emisiju".

Na kraju druženja je Jaranu kupio namirnice, pune kese je odneo kući, dodao je Hasanović.

Hrvatski mediji kontaktirali su Jarana, ali im se on nije javljao na pozive.

Prema nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, u Zagrebu je 7. februara nestao Vlado Matijević, kojeg zovu Jaran. Matijević se udaljio s adrese u Zagrebu, u ulici Sveti Duh, stoji na stranici Nestali.hr.

Zagrebačka policija ga i dalje vodi kao nestalog.

Kurir.rs/24.sata.hr/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track