MESIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA: Pogledajte kako izgleda MLAĐA ĆERKA bivšeg hrvatskog predsednika RETKO SE VIĐA U JAVNOSTI (FOTO)
Foto: You tube printscreen

izložba

MESIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA: Pogledajte kako izgleda MLAĐA ĆERKA bivšeg hrvatskog predsednika RETKO SE VIĐA U JAVNOSTI (FOTO)

Hrvatska -

Nekadašnji hrvatski predsednik Stipe Mesić (88) otvorio je u Sarajevu izložbu "Sav taj jazz" čija je autorka njegova mlađa ćerka Saša Mesić (62).

Izložbu hrvatske slikarke nije propustila ni legenda bosanskohercegovačke muzičke scene Hanka Paldum (66) koja je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu.

- Danas je u galeriji Gazi Husrev-begove Medrese u Sarajevu izložbu slika "Sav taj jazz" hrvatske slikarke Saše Mesić otvorio njen otac Stjepan Mesić koji je dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine! Izložba će biti otvorena do 9. maja Preporučila bih svima, koji žele uživati u živopisnim bojama Sašinih slika, koje nas vode u nestvarnu maštu i vraćaju nas iz ovog sivila na stazu obasjanu suncem i vedrinom, da posete izložbu - napisala je Hanka pored zajedničke fotografije.

Stjepan Mesić, poslednji predsednik Predsedništva nekadašnje SFRJ, ima dve ćerke, Dunju i Sašu, koje je dobio u braku sa suprugom Milkom.

Mesić se tokom cele političke karijere, naročito dok je vodio državu, trudio da porodicu drži podalje od javnosti.

Nedavno je digao celu Srbiju na noge izjavom da nikada nije čuo da su pripadnici OVK činili zločine na KiM i da se nada da će nekadašnji vođa terorista Hašim Tači i ostali optuženi biti oslobođeni u Hagu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track