VOZAČU IZ HRVATSKE JELEN UPAO KROZ ŠOFERKU: Nesvakidašnja saobraćajka usred noći kod Daruvara OGROMNA ŽIVOTINJA PROLETELA KO METAK
Foto: Youtube printscreen

tragikomično

VOZAČU IZ HRVATSKE JELEN UPAO KROZ ŠOFERKU: Nesvakidašnja saobraćajka usred noći kod Daruvara OGROMNA ŽIVOTINJA PROLETELA KO METAK

Hrvatska -

Vozač iz Hrvatske lakše je povređen kad mu je na državnom putu kod Daruvara u vozilo uleteo jelen!

Bizarna nesreća dogodila se na državnom putu iz Đulovca prema Kravljaku kod Daruvara kad je automobil naleteo na jelena koga je potom odbacio na kombi koji je dolazio iz suprotnog smera.

- Jelen je istrčao ispred vozila. Odbačen je u kombi iz suprotnog smera - navodi hrvatski portal 24sata o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju oko 22 sata.

Na fotografijama koje su objavili hrvatski mediji vidi se da je jelen prošao kroz šoferku i završio na suvozačevom mestu. Tom prilikom je uspeo i da iskrivi volan i zgužva krov, a deluje da je vozač izbegao teže posledice za sekund.

Na putu inače postoji znak za opasnost na divljač.

- Vozač (35) je upravljao privatnim automobilom đakovačkih registarskih oznaka nenaseljenim delom državnog puta iz Đulovca prema Kravljaku na kome je postavljena znak za opasnost na divljač. Iz desnog putnog jarka iskočio je jelen i automobil ga je udario prednjim delom. Od udarca životinja je odbačena u levu stranu nakon čega je udarila u vetrobransko staklo i krov teretnog automobila, osiječkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smera upravljao tridesetdevetogodišnji vozač. Prilikom udara u teretni automobil puklo je vetrobransko staklo i životinja je upala u unutrašnjost vozila gde je i uginula. Vozač teretnog automobila je povređen i vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu Virovitica gde su mu utvrđene lake telesne ozlede - saopštila je policija nakon saobraćajne nezgode.

(Kurir.rs/24sata.hr/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja