DRAMA NA KRŠTENJU U ZAGREBU! GOSTI NAPRAVILI HAOS: Pretukli članove benda, otac deteta pevačicu nazivao k...om!
Foto: Printscreen Video Plus

DRAMA NA KRŠTENJU U ZAGREBU! GOSTI NAPRAVILI HAOS: Pretukli članove benda, otac deteta pevačicu nazivao k...om!

Hrvatska -

Četvoro ljudi (24, 24, 30 i 48), među kojima otac deteta čije se krštenje slavilo tog 11. marta, fizički su nasrnuli na članove benda koji su svirali na proslavi. Više gostiju osuđeno je zbog nanošenja teških telesnih povreda i uništavanje tuđe imovine.

Kako stoji u presudi, muškarac (30) je te večeri u jednom trenutku počeo vikati na pevačicu benda, pa ju je nazvao ku*vom. Rukama je udarao po mikrofonu, a nogama po stalku za zvučnik u vlasništvu benda.

Pridružili su mu se 24-godišnjaci. Udarali su po opremi, zvučnicima, mikrofonima, tabletima, gitarama, te instrumente bacali okolo. Kada su im članovi benda prigovorili, 24-godišnjak je nasrnuo na frontmena benda te ga udario šakom u glavu.

Goste restorana potom su izudarali pa ih oborili na pod. Nogama su ih udarali u glavu i telo, bacali su stolice, staklene čaše i boce na njih.

Frontmen benda zadobio je krvni podljiv oka, prelom nosnih kostiju i nosne pregrade s krvarenjem u nosnu šupljinu. Jedan gost zadobio je brojne ogrebotine po glavi i telu te krvni podliv veđa oka, a drugi brojne krvne podlive, razderotine na sredini temena i prelom krune zuba, stoji u presudi,

Muškarac (30) osuđen je na kaznu zatvora od 13 meseci (od čega 6 meseci uslovno), 24-godišnjak na devet meseci uslovno, drugi 24-godišnjak na devet meseci uslovnog zatvora, dok je muškarac (48) na osam meseci uslovno.

Bendu moraju podmiriti 3000 evra odštete, a pevačici će isplatiti odštetu u iznosu od 100 evra. Platiće i 900 evra troškova kaznenog postupka.

Kurir.rs/Danica.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track