HRVATICA VAN SEBE NAKON ŠTO JE NAŠLA PORUKU U BOCI: Htela da pokupi smeće sa plaže, a doživela NAJVEĆE IZNENAĐENJE u životu
Foto: Janos Rautonen / Alamy / Alamy / Profimedia

hit

HRVATICA VAN SEBE NAKON ŠTO JE NAŠLA PORUKU U BOCI: Htela da pokupi smeće sa plaže, a doživela NAJVEĆE IZNENAĐENJE u životu

Hrvatska -

Žena iz Pule zatekla je veliko iznenađenje kad je nakon kupanja htela da pokupi smeće na lokalnoj plaži!

- Svaki odlazak na plažu iskoristim da pokupim i smeće koje tamo pronađem. Sve što ljudi ostave i odbace za sobom more nam uredno vrati na obalu - rekla je žena za Dnevnik.

Navodi da je pre nekoliko dana krenula je na plažu i mislila da će to biti još jedan uobičajen dan, međutim, bio je sve osim toga.

- Kad sam izašla iz mora počela sam da skupljam smeće. U hrpi smeća ugledala sam i malu prljavu bočicu. Unutra sam ugledala papir i nešto zamotano - navodi žena.

Unutra se nalazio papirić na kome je na engleskom jeziku pisalo "Srećno" i 24. jul 2023. godine - verovatno dan kad je bočica bačena u more. A osim poruke u boci se nalazilo i 50 evra!

Puljanka je istaknula da je presrećna jer joj se nikad u životu nije tako nešto dogodilo, a otkrila je i šta će učiniti s novcem.

- Za taj novac kupiću nekim klincima slatkiše za Svetog Nikolu - rekla je žena.

Muškarac iz Vajldvuda u Nju Džersiju, podsetimo, čistio je nedavno smeće na plaži sa suprugom i unukom kad je takođe pronašao misterioznu poruku u minijaturnoj boci.

(Kurir.rs/Dnevnik/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track