NOVI NAPAD NA ŽENU U HRVATSKOJ: Pijan bacio bombu na 52-godišnjakinju, hitno prevezena u bolnicu
Foto: Shutterstock

UŽAS U MEĐIMURJU

NOVI NAPAD NA ŽENU U HRVATSKOJ: Pijan bacio bombu na 52-godišnjakinju, hitno prevezena u bolnicu

Hrvatska -

Muškarac (55) je u petak u dvorištu porodične kuće u Svetom Križu bacio eksplozivnu napravu koja je nakon aktivacije povredila 52-godišnju ženu koja je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.

Policijska uprava međimurska saopštila je da je eksplozivnu napravu bacio 55-godišnjak oko 13 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici Avgusta Šenoe u Svetom Križu te da je eksplozija povredila 52-godišnjakinju.

Vozilom hitne medicinske pomoći povređena žena prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj se pruža lekarska pomoć, a težina povreda naknadno će se ustanoviti.

Policija je muškarca (55) uz primenu sredstava prisile privela u policijsku stanicu. U njegovoj odeći pronađena je ručna bomba koju je policija oduzela, a alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod uticajem alkohola.

Uviđaj i kriminalistička istraživanja su u toku.

Podsetimo, u krvavom pohodu juče ujutro, oko 10 sati, u neposrednoj blizini gradskog groblja u Velikoj Gorici penzionisani mehaničar puškom ubio svoju suprugu, svoju majku, a zatim i sebe. Način na koji je to počinio ionako užasnu sliku događaja čini još stravičnijom.

Kurir.rs/Jutarnji.hr/Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja