DROGU SKRIVALI U KINDER JAJETU Policija u Hrvatskoj zatekla jeziv prizor u stanu
Foto: printscreen/privatna arhiva

DROGU SKRIVALI U KINDER JAJETU Policija u Hrvatskoj zatekla jeziv prizor u stanu

Hrvatska -

Zagrebačka policija završila je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakinjom i 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela "Neovlašćena proizvodnja i trgovina drogama".

Sumnja se kako su mladić i žena od neutvrđenog datuma pa sve do 16. januara, protivno odredbama članova 3. Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga, nabavljali i skladištili marihuanu i kokain radi daljnje prodaje. Drogu su skrivali, vagali i prepakivali u stanu na Stenjevcu, a zatim i preprodavali.

Policajci su temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu obavili pretragu stana na Stenjevcu. Pronađene su jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 148 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 505 grama i jedna vrećica ispunjena s MDMA ukupne težine 80 grama.

Pretragom automobila pronađena tri mobilna telefona

Pronađeni su i jedno kinder jaje žute boje u kojem su se nalazile tri vrećice ispunjene kokainom pojedinačnih težina 0.8 grama, 0.75 grama i 0.40 grama, jedna vrećica ispunjena kokainom ukupne težine 34.92 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 12.81 grama, jedna kutijica u kojoj se nalazio hašiš ukupne težine 6.29 grama, dve digitalne vage, uređaj za vakuumiranje i vrećice za vakuumiranje i sedam komada municije.

Izvršena je i pretraga ličnog automobila marke Kia, pri čemu su pronađena tri mobilna uređaja, koja su od 45-godišnjakinje i oduzeta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 45-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku, krivična prijava podneta je opštinskom krivičnom državnom tužilaštvu u Zagrebu. Osumnjičeni 38-godišnjak će, zbog ranije mu izrečene kazne zatvora, biti predat nadležnom telu.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:35

DROGA IZ KINE UBILA 100.000 AMERIKANACA! Fentanil došao na Balkan: Ovo su za medije poručili iz kancelarije za borbu protiv droge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track