PIJANA MAJA ULETELA U ŠANK KOD KONOBARA PA UHAPŠENA: Napravila haos zbog Marka, policajci je jedva savladali! "NE SEĆAM SE!"
Foto: Profimedia

PIJANA MAJA ULETELA U ŠANK KOD KONOBARA PA UHAPŠENA: Napravila haos zbog Marka, policajci je jedva savladali! "NE SEĆAM SE!"

Hrvatska -

Maja je uhapšena nakon što je konobaru u kafiću pretila da će ga ubiti jer joj ne da piće.

Prema presudi, Maja (37) je krajem oktobra prošle godine oko 17.30 sati narušavala javni red i mir u baru u Karlovcu. Vikala je na konobara koji nije hteo da joj da piće jer je bila pod uticajem alkohola.

“Na konobara Marka vikala: "Uzeću pištolj i ubiću te ako mi ne daš piće, šta sam ja uradila, neću nikud ići".

Istoga dana u 17.52 sata policijske službenike omalovažavala je i vređala rečima: "G*vna, g*vna policijska”, navodi se u presudi.

Maja je na sudu rekla kako se ne smatra krivom i da nije narušavala javni red i mir i kafiću.

Ma ne sećam se ni da bih policijske službenike vređala. Htela sam da uzmem svoj mobilni. Istina je samo da sam prethodne večeri pila alkohol i stvarno sam bila pijana, ali nisu mi dali da odem kući”, branila se Maja.

16 dana zatvora

Policajac Josip svedočio je kako su morali da primene silu i sredstva za vezivanje kako bi je uhapsili. Vređala ih je u policijskoj stanici nakon što je privedena.

Konobar Marko otkrio je kako je Maja ušla u šank i od njega tražila da joj u čašu natoči i pomeša tri žestoka pića, ali on je to odbio. Vratila se na terasu i vikala na njega i pretila da će zvati policiju ako joj ne da piće.

“Pretila je i da će me ubiti iz pištolja ako joj ne natočim tri žestoka pića u čašu, ali pretnje nisam uzeo za ozbiljno jer se videlo da je bila pijana i nesuvisla”, zaključio je konobar.

Maja je provela dva dana u policijskom pritvoru. Ovih je dana proglašena krivom i osuđena na 16 dana uslovnog zatvora. Presuda je nepravosnažna.

Kurir.rs/Danica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track