NEVEROVATNO: Policija po nalogu upala u kuću starijeg čoveka, a kada su videli šta krije ostali su u ŠOKU
Foto: Youtube Screeshot/Al Jazeera

UŽAS

NEVEROVATNO: Policija po nalogu upala u kuću starijeg čoveka, a kada su videli šta krije ostali su u ŠOKU

Hrvatska -

Osječko-baranjska policija će krivično prijaviti 58-godišnjeg muškarca sa područja Đakova, u čijem domu je pretresom pronađen raketni bacač, saopštila je policija.

Policija je, na osnovu naredbe Opštinskog suda u Đakovu, izvršila pretres kuće i drugih prostorija 58-godišnjeg muškarca sa područja Đakova, a prilikom pretresa je pronađen i raketni bacač M-79 kalibra 90. milimetara pronađena i oduzeta.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave osječko-baranjske, protiv počinioca će biti podneta krivična prijava nadležnom državnom pravobranilaštvo, zbog "sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje, proizvodnja i nabavljanje oružja i eksplozivnih materija".

Podsećaju da je kampanja "Manje oružja, manje tragedija" i dalje u toku i pozivaju građane, koji i dalje drže ili kriju oružje i eksplozivna sredstva u svojim domovima, da ih bez sankcija prijave policiji.

Namjeru predaje oružja prijaviti policiji na broj 192 ili lično u najbližoj policijskoj stanici, a policija će poslati stručne i obučene policajce u civilu, koji će na bezbjedan način preuzeti opasna sredstva, ističe PU.

(Kurir.rs/ Index.hr/ Preveo: T.A.)

Bonus video:

00:33

HAJDE DA NEMAMO ORUŽJE, DA VIDIMO ZBOG ČEGA GA LJUDI IMAJU Psiholog povodom masakra u Ribnikaru: Moramo definisati neke stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track