NINO TRAŽIO DVA PIVA OD KONOBARICE, DOBIO PESNICU U GLAVU: Jasna poludela zbog pijanog gosta, ON JOJ UZVRATIO UDARAC
Foto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

NINO TRAŽIO DVA PIVA OD KONOBARICE, DOBIO PESNICU U GLAVU: Jasna poludela zbog pijanog gosta, ON JOJ UZVRATIO UDARAC

Hrvatska -

Mladić iz Hrvatske po imenu Nino (20) i konobarica Jasna (28) osuđeni su zbog narušavanja javnog reda i mira ove nedelje, nakon sukoba koji se u junu prošle godine dogodio u Gunji, u jednom kafe baru.

- Nino je u alkoholisanom stanju zatražio od vlasnika lokala Kreše i konobarice da mu donesu dva piva, a kada su isti odbili da ga usluže, u više navrata glasno vičući obratio se vlasniku: "Krešo, daj mi dva piva bog te j***"

Bacio bocu

- Kad ga je odbio, opet mu se obratio: "Donesi mi pivo, p**** jedna, jel me čuješ, mamu ti j****, razbiću te!".

Konobarica ga je upozorila na ponašanje, pa je vikao na nju: "J**** i tebi majku, k**** jedna, sve ću vam porazbijati!"

- Jasna mu je potom zadala udarac stisnutom pesnicom u teme, nakon čega joj je Nino otvorenim dlanom zadao udarac u glavu iza uha i sa stola uzeo pivsku bocu koju je bacio na tlo ispred lokala - naveo je sudija u presudi.

Nino se oglušio na pozive suda, pa mu je suđeno u odsustvu.

Konobarica Jasna svedočila je da je mladiću donela dva piva, ali je on kasnije tražio još dva, što je ona odbila. Počeo je i da se dere na gazdu.

Kazna 100 evra

- Upozorila sam ga da se tako ne obraća vlasniku lokala, te da lokal prestaje s radom u ponoć, a on je počeo vikati i na mene. U ruci je držao bocu i krenuo prema meni. Uplašila sam se, pa sam ga pesnicom udarila u glavu.

- On mi je uzvratio udarac, ne znam kojim delom ruke, ali znam da me je udario u glavu iza uha. Potom je bacio pivsku bocu na asfalt ispred ugostiteljskog objekta gde se razbila, te je napustio terasu - ispričala je konobarica.

Policija je vrlo brzo stigla na poziv gazde i pronašla mladića te ga uhapsila. Nino je kažnjen sa 100 evra, od čega mu se odbija 40 evra jer je dan proveo u policijskom pritvoru. Jasna je kažnjena sa 60 evra. Oboje moraju platiti po 30 evra prekršajnih troškova.

(Kurir.rs/Danica.hr/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track