KONOBARICA U NOĆNOM KLUBU ZAPALILA ŠANK: Plamen se proširio, gosti se zapalili (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

užas u hrvatskoj

KONOBARICA U NOĆNOM KLUBU ZAPALILA ŠANK: Plamen se proširio, gosti se zapalili (VIDEO)

Hrvatska -

U jednom noćnom klubu u Karlovcu u Hrvatskoj sinoć je došlo do incidenta.

Sinoć nešto nakon 2 sata ujutro konobarica je “palila” šank i to s pićem koje u sebi ima 80 odsto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja” čula se muzika i stihovi “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra je zahvatila barem tri osobe. Zavladala je panika, a vrlo brzo stigla je policija, dok su povređeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Policija je potvdila događaj. Kažu da su četiri osobe teško povređene.

"Rano jutros oko 2.30 sati policija je primila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu povređeno više osoba. Na mestu događaja sproveden je uviđaj kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše povređene opekotinama koje se nastale usled nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje radnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i povređivanja osoba za šankom.

Sledi dalje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja", kažu.

Klub: "Žao nam je"

Iz tog noćnog kluba oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili žaljenje zbog događaja.

"Ovim putem želimo da izrazimo iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio. Oštećenima i povređenima želimo što brži i bezbolniji oporovak , nastalu štetu na ličnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti, a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakava pomoć stojimo na raspolaganju sa svime šta možemo da učinimo.

Nažalost ne možemo da promenimo i utičemo na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati da ispravimo barem ono šta je ispravljivo", objavili su.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track