NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Prošla kroz crveno svetlo na semaforu, a kada je videla u čija kola je udarila SVE JOJ JE BILO JASNO

MALER

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Prošla kroz crveno svetlo na semaforu, a kada je videla u čija kola je udarila SVE JOJ JE BILO JASNO

Hrvatska -

Zadarska policija izvestila je o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć nešto pre 10 sati u Zadru na raskrsnici Ulice Ante Starčevića, 4. gardijske brigade i Bleiburške žrtive.

Prema rezultatima uviđaja, saobraćajna nesreća se dogodila dok je 20-godišnji hrvatski državljanin upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka i ušao na raskrsnicu iz Ulice 4. Gardijske brigade za vreme trajanja crvenog svetla na semaforu, za njen pravac kretanja, usled čega je izgubila prednost i udarila u zadnji levi deo službenog automobila PU zadarske, koji je potom izleteo sa kolne na saobraćajno ostrvo gde je udario u metalni semafor.

Zbog zadobijenih povreda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gde im je pružena lekarska pomoć te su im utvrđene lakše telesne povrede.

Tokom uviđaja na mestu događaja, u vremenu od 22.10 do 23.15 sati, za sav saobraćaj zatvorena je bila Ulica 4.Gardijske brigade te se saobraćaj odvijao obilaznim pravcima, napisali su iz policije.

Skladno odredbama Zakona o sigurnosti saobraćajnog prometa, vozačica će biti prekršajno sankcionirana.

(Kurir.rs/ Index.hr/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track