PIJANI HRVAT NAPRAVIO HAOS NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Urlao na ljude i šutirao ih, pa POBEGAO U TOALET voza - Policija ga OPKOLILA
Foto: Youtube/JP&US in DE

PIJANI HRVAT NAPRAVIO HAOS NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Urlao na ljude i šutirao ih, pa POBEGAO U TOALET voza - Policija ga OPKOLILA

Hrvatska -

Hrvatski državljanin (27) priveden je u sredu u nemačkom gradu Štutgartu nakon što je maltretirao nekoliko putnika na Glavnoj železničkoj stanici.

Muškarac je osumnjičen i da je fizički napao 61-godišnjeg čoveka.

Kako je saopštila nemačka policija, incident se dogodio u sredu, 27. marta.

- U sredu, 27. marta, 27-godišnjak je uznemiravao nekoliko putnika na Glavnoj stanici u Štutgartu i fizički napao 61-godišnjaka. Ovaj 27-godišnjak, koji je imao više od 1,8 promila alkohola u krvi, bio je na peronu 5/6 glavne stanice u Štutgartu. Navodno je oko 21:30 prišao i verbalno uznemiravao nekoliko putnika koji su se nalazili na stanici - navodi se u saopštenju nemačke policije.

Prema dosadašnjim saznanjima policije, hrvatski državljanin je takođe glasno vikao i udario 61-godišnjeg putnika nogom.

- Osumnjičeni, koji je već bio poznat policiji, potom je pobegao u ICE voz koji se nalazio na peronu 8 i zaključao se u toalet voza. Tamo je 27-godišnjaka konačno pronašla policija i preduzela odgovarajuće policijske mere - objašnjava nemačka policija.

Optuženi, koji živi u Štutgartu, sada može da očekuje istragu zbog sumnje da je naneo telesne povrede.

(Kurir.rs/Fenix magazin/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:00

PIJANI PUTNIK DIVLJAČKI OŠAMARIO STJUARDESU?! Kapetan avijacije: Uradio je to jer mu nije dopustila da uradi JEDNU SUMANUTU STVAR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track