ISPLIVALI NOVI DETALJI TROSTRUKOG UBISTVA U MAKEDONIJI: Roditelje i ćerkicu (13) izrešetao ROĐAK zbog SPORA OKO PUTA
Foto: Plusinfo.mk

tragedija u debru

ISPLIVALI NOVI DETALJI TROSTRUKOG UBISTVA U MAKEDONIJI: Roditelje i ćerkicu (13) izrešetao ROĐAK zbog SPORA OKO PUTA

Severna Makedonija -

Posle trostrukog ubistva u Debru na krajnjem zapadu Makedonije, policija traga za nepoznatim ubicom koji je u nedelju nešto posle 20 časova usmrtio Amita Pocestu (54), njegovu suprugu Nazime Pocestu (53) i njihovu 14-godišnju ćerkicu Anilu , potvrđeno iz MUP-a Makedonije.

Policijskoj stanici u Debru u nedelju u 20,45 časova od strane građana iz familije ubijenih prijavljeno je trostruko ubistvo u kući A.Pocesta u ulici „1.maja“ gde je za zada još uvek nepoznati ubica iz pištolja usmrtio vlasnika kuće njegovu suprugu u maloletnu ćerkicu.

Saznaje se da je reč o porodici poreklom iz Debra koja je već tri decenije živela u Italiji. O motivima ubistva zvaničnih potvrda nema.

Iz nadležnog javnog tužilaštva u Gostivaru saopšteno je da je izvršen uviđaj na mestu trostrukog ubistva, naložena obdukcija tela ubijenih,ali da policija intenzivno traga za ubicom.

Iz zvanično nepotvrđenih izvora saznaje da je navodno ubica zet porodice Pocesta. Oženjen je sestrom ubijenog Ameta Poceste. Razlog je, navodno banalan – spor i nesporazum oko korišćenja puta između njihove dve kuće u ulici 1. Maja u Debru.

Nesrećni bračni par Pocesta s malolenom ćerkom bio je na letnjem odmoru u zavičaju, a njihovo dvoje odrasle dece pre tragedije je otputovalo u Italiju gde su radili.

Letnji odmor nesrećni bračni par s ćerkicom je produžio zbog veselja bliskog rođaka koje se spremalo. Sada je čitava familija u žalosti.

Gradonačelnik Debra Ruždi Ljata uz izraze saočešća porodici, uznemireno je izjavio da tako tragičan događaj nije registrovan u tom kraju u proteklom veku.

Kurir.rs/Novosti.rs

Foto: Plusinfo.mk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja