ISTRAGA UTVRDILA: Amita, Nezmje i njihovu ćerku (14) u Debru ubila bliska rođaka!
Foto: Printscreen PlusInfo

UHVAĆEN UBICA

ISTRAGA UTVRDILA: Amita, Nezmje i njihovu ćerku (14) u Debru ubila bliska rođaka!

Severna Makedonija -

Istražitelji su utvrdili da je bračni par Amita i Nezmju Pocestu i njihovu ćerku Anilu (14) u Debru ubila B.P., bliska rođaka te porodice.

B.P. je imala pomoć još dve osobe - jedne iz Gostivara, koja joj je pomogla kod prevoza, i druge iz Debra, koja je obezbedila pištolj. Kako prenose makedonski mediji, svo troje osumnjičenih privedeni su pred sud u Gostivaru, koji je zajedno sa tužilaštvom iz tog grada nadležno za slučaj trostrukog ubistva u Debru, gde im je određen 30-dnevni pritvor.

Osumnjčena se posle trostrukog ubistva odmah vratila u Italiju, gde je živela sa porodicom, a u Debar je ponovo došla kada ju je rodbina obavestila o ubistvu Pocestinih, koje se dogodilo 26. avgusta.

Bračni par Amit (54) i Nezmje (53) Pocesta su skoro tri decenije živeli u Italiji sa svoje tri ćerke, a u Debar su dolazili svakog leta na odmor. Njih dvoje i njihova ćerka Anila (14), ubijeni su iz pištolja 26. avgusta u jutarnjim satima svojoj kući u Debru, dok su spavali. Beživotna tela pronašla je oko 21.00 rodbina, koja se zabrinula što se nisu pojavili na porodičnom veselju, niti su se javljali na telefonske pozive, pa je jedan rođak ušao u kuću kroz otvoren prozor da proveri šta se dešava.

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto: Printscreen PlusInfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track