POPLAVE U MAKEDONIJI: Pronađeno telo i pete žrtve

Dan žalosti

POPLAVE U MAKEDONIJI: Pronađeno telo i pete žrtve

Severna Makedonija -
Pronađeno je telo Raifa Jusufija (61) iz sela Lisec, a među poginulima je i njegov sedmogodišnji unuk Raifa Jusufija, Arijan

TETOVO – Beživotno telo Raifa Jusufija (61) iz sela Lisec, koji se vodio kao nestao nakon velikog nevremena koje je u ponedeljak zahvatilo tetovski kraj, pronađeno je u blizini naplatne rampe na putu Tetovo – Gostivar, objavili su danas mediji u Skoplju. Beživotno telo pronašla su slučajno četvorica Tetovčana koji su sakupljali staro gvožđe u njivi pored puta. U velikom nevremenu koje je pre četiri dana zahvatilo jugozapadni deo Makedonije poginule su četiri osobe, od kojih je troje dece, a među poginulima je i sedmogodišnji unuk Raifa Jusufija, Arijan, čije je telo nađeno u Golemoj Rečici u utorak uveče, dok je njegovog dedu voda odnela nekoliko kilometara dalje.

U Tetovu su juče i danas dani žalosti zbog pogibije pet osoba u poplavama i klizištima. Nevreme je u ponedeljak uveče zahvatilo jugozapad Makedonije i izazvalo veliku materijalnu štetu. Nabujala reka Pena izazvala je najviše štete u selima Šipkovica, Selce, Džepište i u tetovskom prigradskom naselju Mala Rečica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track