(FOTO) VIKEND POČEO KRVAVO: Jedan mrtav u sudaru srpskog kombija i automobila u Skoplju!
Foto: Printscreen Vesti.mk

Teška saobraćajna nesreća

(FOTO) VIKEND POČEO KRVAVO: Jedan mrtav u sudaru srpskog kombija i automobila u Skoplju!

Severna Makedonija -
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u Skoplju, u kojoj su učestvovali automobil makedonskih i kombi srpskih registarskih oznaka, objavili su danas makedonski mediji

SKOPLJE - Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u Skoplju, u kojoj su učestvovali automobil makedonskih i kombi srpskih registarskih oznaka, objavili su danas makedonski mediji.

Nesreća se dogodila sinoć u 23,30 časova, a na licu mesta je poginuo 31-godišnji Mirče D. iz Skoplja, koji je upravljao putničkim vozilom "lada", prenela je agencija MIA. Saputnik iz tog vozila, D.D. M. star 19 godina, zadobio je teške telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar u Skoplju. Auto je bio toliko uništen od siline udara da ljude nisu mogli da izvuku iz njega već su pozvani vatrogasci da iseku automobil.

Povređeni su i vozač kombija, 31-godišnji A. B. i njegovi saputnici, B. J. (42), M. B. (28) i H. S. (23), koji su prevezeni u gradsku bolnicu "Naum Ohridski" u Skoplju. Policija je izvršila uvid na licu mesta i radi na otkrivanju uzroka nesreće, koja se dogodila u skopskom naselju Kisela Voda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track