TELOHRANITELJ GRUEVSKOG JEO ZA PETORICU: Svaki dan pravio račun od 460 evra

Krkanluk

TELOHRANITELJ GRUEVSKOG JEO ZA PETORICU: Svaki dan pravio račun od 460 evra

Severna Makedonija -

Izvesni Marjan Miloševski, koji, prema fakturama dostupnim Plusinfo.mk, koja je radila kao obezbeđenje bivšeg premijera Nikole Gruevskog od 08. marta do 31. maja ove godine, potrošio je 443,275 denara za ugostiteljske usluge na račun Vlade. Samo poslednjeg dana vladavine bivšeg premijera, 31. maja, 2017. godine, plaćen je račun na kme se vidi samo mali deo menija članovaa njegovog obezbeđenja 69 lepinja, 40 komada kravljeg sira, 34 kriški prasećeg pečenja, 18 baklave ... Na dan kada je napadnuto Sobranje 27. aprila, u okviru detaljnog opisa računa pominje se 20 baklava, 26 svinjskih vešalica, 43 komada sira ajdamer, 69 lepinji, 18 komada feferona, 18 komada sušenog svinjskog mesa, plus 25 komada kravljeg i ovčijeg sira i 17 komada bifteka.

Ješni Miloševski je svaki dan pavio račune u nekoliko zemalja koji su dnevno iznosili do 28.318 denari ili 460 evra državnog novca. Ali ko je Marjan Miloševski? Čovek sa ovim apetitom logičan da budu navedeni u Ginisovu knjigu rekorda, tamo gde je nema.

Plusinfo saznaje iz svojih izvora, da se radi o vozaču bivšeg premijera Emila Dimitriev, koji je bio pod punom kontrolom Nikole Gruevskog.

Kurir.rs/Plusinfo.mk

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track