(VIDEO) UMALO TUČA U VEĆU SKOPSKE OPŠTINE: Odbornik TMRO hteo da bije kolegu iz opozicije!
Foto: Printscreen Youtube

Skandalozno

(VIDEO) UMALO TUČA U VEĆU SKOPSKE OPŠTINE: Odbornik TMRO hteo da bije kolegu iz opozicije!

Severna Makedonija -

SKOPLJ - Veće skopske Opštine Aerodrom donelo je na poslednjem zasedanju odluku da se održi referendum o rešavanju pitanja naseljavanja i integracije migranata na teritoriji ove opštine.

Referendum bi bio istovremeno kad i lokalni izbori, koji su zakazani za 15. oktobar ove godine, kako se ne bi pravili dodatni troškovi. Odluku, međutim nisu podržali odbornici opozicione stranke SDSM. Rasprava se vodila u veoma napetoj atmosferi koja je u jednom momentu zamalo došlo do fizičkog sukoba.

Naime dok je za govornicom bio odbornik SDSM Marko Daniloski , njegov stariji kolega iz TMRO Aleksandar Šehtanski krenuo je da se fizički obračuna sa njim. Daniloski je tvrdio da nacionalna strategija Vlade ne predviđa nikakve kampove za izbeglice, ali je Šehtanski čija je partija u koaliciji sa VMRO-DPMNE mu je dobacio da laže i da će za dva dana u Makedoniju ući 11.000 izbeglica.

U jednom momentu Šehtanski je krenuo ka govornici i približio se Daniloskom, ali su kolege pritčale i sprečile odbornika TMRO da napadne Daniloskog.

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja