Najnovije vesti

ODMETNUTI FUNKCIONERI VMRO-DPMNE UDARILI NA ZAEVA: Navodno formirali špijunsku mrežu i prikupljaju kompromitujući materijal
Foto: Plusinfo.mk

opasno

ODMETNUTI FUNKCIONERI VMRO-DPMNE UDARILI NA ZAEVA: Navodno formirali špijunsku mrežu i prikupljaju kompromitujući materijal

Severna Makedonija

Visoki predstavnici vrha bivše vlade, posebno njene bezbednosne strukture pod koordinacionim vođstvom bivše ministarke unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska, formirali su tajnu Analitičku sigurnosnu mrežu.

Kako tvrdi novinar Sašo Ordanovski u svojoj kolumni ovo dobro opremljena operacije je navodno izvršena bez znanja novog partijskog rukovodstva na čelu sa Kristijanom Mickoskim koji nema poverenje u stare kadrove.

 

Glavni cilj ove mreže je nabavka i kasnije publikovanje kompromitujućih  materijala o sadašnjoj vladi SDSM-a koja bi mogla imati isti destruktivni efekat kao i svojevremeno afera prisluškivanja tada opozicionog lidera Zorana Zaeva.

 

 Stručnjaci za bezbednost, međutim, kažu da je takav potez opozicije  nezakonit i uništava državni sistem. Takođe prema informacijama iz bezbedonosnih krugovaima ozbiljnih indicija da se u sedište VMRO-DPMNE u  Skoplje svakodnevno slivaju informacije o funkcionerima sadašnje vlasti, tvrdi Ordanovski za Civil Media.

 

Kurir.rs/Plusinfo.mk

Foto: Fonet

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...