Najnovije vesti

ZAŽALILA ŠTO JE DEČKU REKLA DA JE TRUDNA: Makedonac joj istog časa zabio nož u stomak, uhapšen posle 3 meseca! (VIDEO)
Foto: Profimedia

surovo

ZAŽALILA ŠTO JE DEČKU REKLA DA JE TRUDNA: Makedonac joj istog časa zabio nož u stomak, uhapšen posle 3 meseca! (VIDEO)

Severna Makedonija

Policija je juče u Strumici, na jugu Makedonije, uhapsila I.S. (37) iz Kavadaraca, koga su tražili zbog pokušaja ubistva i 127 teških krađa u stanovima širom zemlje.makedonac istog časa

Inspektori su ga pronašli i stavili mu lisice na ruke u ulici "Mito Hadživasilev Jasmin", a pritisnut dokazima, I.S. je u policiji sve priznao.

 

Kako su saopštili iz MUP-a, I.S. je 6. juna ove godine oko 11 časova telefonirao svojoj prijateljici R.A. koja je bila u selu Sopot, a potom je taksijem došao po nju i odveo je u selo Begnište. Kada su krenuli ka seoskom groblju, R.A. mu je rekla da je trudna. Čim je to čuo, I.S. je izvadio nož i zabio joj ga u stomak.

Osim za pokušaj ubistva, I.S. iz Kavadaraca je osumnjičen i za čak 127 krađa po stanovima u Makedoniji. Gotovo da nije bilo grada u kome nije operisao ovaj vešti lopov, a toliko veliki broj krađa počinio je za svega četiri meseca.

 

Portparol MUP, Toni Angelovski je rekao da je prilikom pretresa kod osumnjičenog pronađen i oduzet alat kojim je obijao stanove - ključevi i folije za otvaranje blindor vrata, francuski ključ za lomljenje cilindar brava, novac i drugi predmeti.

 

Sva ta krivična dela I.S. je izvršio u periodu od maja do septembra u više gradova Makedonije. Na isti način, lomljenjem cilindara na bravama ulaznih vrata, on je ulazio u stanove i odande krao pare, zlatni nakit i skupocene predmete. Ukradeno zlato je prodavao u zlatarama u Ohridu i Prilepu.

Tokom dana I.S. je izveden pred sudiju u predhodnom postupku u Sudu u Velesu.

 

Kurir.rs/brif.mk

Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...