Najnovije vesti

DRAMA NA SELEČKOJ PLANINI! DEVOJČICA (15) HELIKOPTEROM PREBAČENA U BOLNICU: Celu noć provela na kiši i vetru, pronađena sa promrzlinama!
Foto: Profimedia

horor

DRAMA NA SELEČKOJ PLANINI! DEVOJČICA (15) HELIKOPTEROM PREBAČENA U BOLNICU: Celu noć provela na kiši i vetru, pronađena sa promrzlinama!

Severna Makedonija

Velika drama se odigrala u Selečkoj planini iznad Prilepa, nakon čega je devojčica (15) prevezena helikopterom Ministarstva unutrašnjih poslova i prebačena je u Gradsku bolnicu u Prilepu.

Nije imala povrede po telu ili glavi, ali jeste imala promrzline zbog čega joj je odmah data potrebna terapija.

 

Prema rečima Sanje Stamatove, portparolke SVR Bitolj, oko 7:44 časova je iz Prilepske vatrogasne stanice objavljeno da je u mestu "Čule" na Selečkoj planini, pala devojčica sa inicijalima M.D. i da se sumnja da ima povrede.

 

"Policija je odmah otišla na lice mesta, a pošto je teren nepristupačan morali su da koriste helikopter, koji je brzo prevezao devojčicu u Gradsku bolnicu u Prilepu", ističe portparolka.

 

foto: Profimedia

Prema rečima Dragana Bogoeskog, direktora bolnice u Prilepu, devojčica nema povrede, već je samo promrzla, dobila je odgovarajuću terapiju i nalazi se van životne opasnosti.

 

"Devojčica je devedena oko podneva u svesnom stanju. Primećeno je da nema povrede i preloma na glavi kao i na telu. Shodno tome smo je zagrejali i dobila je vitamine i antibiotike. Ostaće na posmatranju dan ili dva", istakao je on.

Devojčica i dečak, o kome se ne zna više detalja, proveli su čitavu noć u planini. Navodno su žurili da stignu u selo, pa su noć proveli na otvorenom po kišnom i vetrovenom vremenu. Kada su hteli da se vrate, devojka je pala i mislila je da je povređena, pa je pozvana vatrogasna brigada i policija u Prilepu, a zatim i helikopter.

 

Policija radi na razjašnjavanju slučaja, ali se za sada ne objavljuju detalji o ovom događaju koji je mogao da bude fatalan za ove mlade ljude.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/slobodenpecat.mk

Foto: Profimedia

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...