BOKI 13 TVRDI DA SU GA ČUVARI NAPALI! DIREKTOR ZATVORA: Pravi dramu, niko ni glas nije povisio! Ne da da mu stave lisice
Foto: Youtube prtscr / Kanal 5 TV

slučaj reket

BOKI 13 TVRDI DA SU GA ČUVARI NAPALI! DIREKTOR ZATVORA: Pravi dramu, niko ni glas nije povisio! Ne da da mu stave lisice

Severna Makedonija -

Direktor zatvora Skoplje Esad Rahić negirao je tvrdnje prvooptuženog u slučaju Reket Bojana Jovanovskog - Bokija 13 da su ga čuvari fizički napali.

Rahić je za portal A1 on rekao da nije bilo nikakvog napada, dodajući da je informisan da Jovanvski odbija da mu stave lisice kada treba da ga vode na suđenje u skopski krivični sud.

"Pravi dramu, nema napada. Službenici ne smeju ni glas da povise na njega, a ne da nešto drugo urade", rekao je direktor isteažnog zatvora u Skoplju Esad Rahić.

Bojan Jovanovski je prethodno, ulazeći u sudnici na ročište za Reket, dobacio novinarima da kasni dvadesetak minuta zato što su ga napali zatvorski slkužbenici.

U istražnom zatvoru Skoplje Boki 13 se u pritvoru nalazi od 15. jula prošle godine, kada je Tužilaštvo za organizovani kriminal Severne Makedonije započelo istragu za slučaj kasnije u medijima nazvan Reket.

Kurir.rs / Beta, Foto: Youtube prtscr / Kanal 5 TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track