KORONA ŽURKE HARAJU STRUMICOM: Vlasnik noćnog kluba našao način da zaobiđe propise uvedene zbog virusa (VIDEO)
Foto: Screenshot

bruka

KORONA ŽURKE HARAJU STRUMICOM: Vlasnik noćnog kluba našao način da zaobiđe propise uvedene zbog virusa (VIDEO)

Severna Makedonija -

Strumički noćni bar "Avatar", koji je poslednjih meseci bio u žiži javnosti zbog zabava koje je organizovao tokom korona krize i zabrane rada, ponovo organizuje zabave sa poznatim di-džejevima i pevačima.

Građani ponovo reaguju ako se zdravstvene stranke ne poštuju na ovim zabavama. Video snimci nekih od njih se dele na Fejsbuku.

Market Insection for Media izjavio je da „Avatar“ više nije noćni klub, ovde se ponovo registrovao u kafiću, što se može videti na Facebook stranici „Avatar“.

Na stranici možete videti da kafić radi samo petkom i subotom, od 21:00 do 01:00, kada postoji program koji ga nudi za određeni broj gostiju i sa napomenom „da se zaštitimo“.

Tržišna inspekcija ga je zatvorila 21. jula zbog nepoštovanja protokola i zabrane rada, ali vlasnik kluba Nikola Tunev se setio da će kao kafić moći da nastavi da radi. To je u svojoj izjavi za Faktor potvrdio direktor Tržišne inspekcije Stojko Paunovski.

- Sada „Avatar“ radi kao kafić. Pomerio je rešetke, stolove, preuredio ih tako da mogu tako funkcionisati. U petom krugu bilo je inspektora koji su bili tamo do 1.10 ujutru, nakon čega ga je pravilno zatvorio i sve je dokumentovano. Međutim, u subotu, kada su naši inspektori poslati u Radoviš i Đevđeliju, odakle smo dobijali izveštaje da će biti zabava, verovatno mu je neko rekao da nad njim neće biti inspekcije. Tada se, u stvari, dogodila zabava i tada su nastali video snimci koji su gledali na potpuno nepoštovanje protokola. Za ovaj događaj „Avatar“ je dobio krivičnu prijavu od Ministarstva unutrašnjih poslova".

Kurir.rs/Pluinfo.mk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track