Najnovije vesti

EVO KAKO TROGODIŠNJAK PUCA IZ PIŠTOLJA: Muškarac iz Tetova uhapšen posle skandaloznog snimka iz novogodišnje noći (VIDEO)
Foto: YouTube ortscr / TV21

ludilo

EVO KAKO TROGODIŠNJAK PUCA IZ PIŠTOLJA: Muškarac iz Tetova uhapšen posle skandaloznog snimka iz novogodišnje noći (VIDEO)

Severna Makedonija

Policija u Tetovu je uhapsila muškarca iz sela Bogovinje, zbog osnovane sumnje da je na društvenoj mreži Tik-tok objavio video-snimak, u kojem maloletno dete puca iz pištolja, a dve osobe mu pomažu.

Na snimku je koji je stanovnik iz Tetova postavio na mrežu "Tik-tok" vidi se dete, koje uz pomoć dvojice odraslih, puca iz pištolja.

U vezi sa slučajem prenetim putem video-zapisa na društvenoj mreži Tik-tok, makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa Sektorom za računarski kriminal i digitalnu forenziku pri Birou javne bezbednosti obaveštava da je odmah preduzelo mere i aktivnosti na utvrđivanju detalja video-snimka, uključujući otkrivanje identiteta osobe.

Policija je uhapsila A. Dž (39) iz sela Bogovinje, zbog osnovane sumnje da je na društvenoj mreži Tik-Tok objavio video-snimak, u kojem maloletno dete puca iz pištolja, a dve osobe mu pomažu.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...