MAKEDONCI ZAPLENILI DROGU VREDNU 200.000 EVRA: Vozač Albanac hteo i da podmiti policajce, ali nije dobro prošao VIDEO
Foto: Youtube/mvr javnost

pronađena marihuana

MAKEDONCI ZAPLENILI DROGU VREDNU 200.000 EVRA: Vozač Albanac hteo i da podmiti policajce, ali nije dobro prošao VIDEO

Severna Makedonija -

Policija Severne Makedonije je danas u kamionu, koji je iz Albanije išao za Grčku, zaplenila marihuanu, čija je vrednost procenjena na oko 200.000 evra, i uhapsila 40-godišnjeg vozača.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslove Severne Makedonije Toni Angelovski rekao je da je droga pronađenj u kamionu MAN albanskih tablica koji je saobraćajna patrola zaustavila na regionalnom putu Gradsko-Prilep sat posle ponoći.

Kako je rekao, vrednost droge, čije je krajnje odredište bila Grčka, procenjena je na oko 200.000 evra, a zaplenila ju je kriminalistička policija iz Prilepa.

Angelovski je precizirao da je policija zaustavila kamion kod benzinske pumpe na regionalnom putu Prilep-Gradsko i da im je vozač ponudio novac da ne obave kontrolu tog teretnog vozila.

"Prilikom kontrole policajci su u prikolici pronašli dve velike torbe u kojima je bilo 50 pakovanja marihuane, ukupne težine oko 50 kilograma. Vozač B. J. (40), državljanin Albanije, uhapšen je i biće predat tužilaštvu uz krivičnu prijavu", rekao je porptarol MUP Severne Makedonije.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track