PROGUTAO KOKAIN TOKOM HAPŠENJA, PA UBRZO PREMINUO: Mladić (20) iz Radoviša pokušao da sakrije drogu, umro pre dolaska u bolnicu
Foto: Shutterstock

nesreća

PROGUTAO KOKAIN TOKOM HAPŠENJA, PA UBRZO PREMINUO: Mladić (20) iz Radoviša pokušao da sakrije drogu, umro pre dolaska u bolnicu

Severna Makedonija -

Dvadesetogodišnji mladić iz Radoviša preminuo je nakon što je progutao kokain da ga policija ne bi našla tokom pretresa. Prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla i marihuanu.

Kako prenosi „Fokus” iz nezvaničnih izvora, mladić je progutao kokain da bi ga sakrio od policije.

Obdukcija bi trebalo da pokaže koliko je kokaina završilo u njegovom telu.

Njegove vitalne funkcije su prestale i pre nego što je doveden u bolnicu. Dok je bio hapšen, pozlilo mu je i odvezen je u štipsku bolnicu, ali je već bilo kasno.

U bolnici su za „ Fokus ” rekli da su u popodnevnim satima primili V.A. da su pokušali da ga reanimiraju, ali bezuspešno.

Ranije je u Biltenu MUP-a objavljeno da je dvadesetogodišnjak preminuo nakon što mu je pozlilo nakon pretresa.

„Dana 16. marta 2023. godine u 15.35 časova u Policijskoj stanici Radoviš prijavljeno je da je u Kliničkoj bolnici u Štipu preminuo V.A. (20) iz Radoviša, kome je pozlilo nakon što su ga prethodno priveli policijski službenici Ministarstva inostranih poslova zbog krivičnog dela. poslove Radoviša nakon što je u njegovom domu u Radovišu, po nalogu suda, izvršen pretres, pri čemu je pronađena marihuana” – saopštio je MUP.

(Kurir.rs/Fokus.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track