KAFANSKA TUČA POLICAJACA U RANU ZORU: Jedan vrišti i hvata se za pištolj, drugi psuje, treći pokušava da ih razdvaji (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

SVAĐA PRERASLA U FIZIČKI ORBAČUN

KAFANSKA TUČA POLICAJACA U RANU ZORU: Jedan vrišti i hvata se za pištolj, drugi psuje, treći pokušava da ih razdvaji (VIDEO)

Severna Makedonija -

Tuča dva policajca izazvala je skandal u Severnoj Makedoniji, a protiv vinovnika ovog nesvakidašnjeg fizičkog obračuna pokrenut je postupak.

Do sukoba dva pripadnika organa reda došlo je na prvi dan Uskrsa, u nedelju, 16. aprila, oko 4.45 časova, ispred ugostiteljskog objekta u Krivogaštanima u okolini Prilepa.

Bitoljska policija je saopštila da se radi se o 41-godišnjem A.J. i 45-godišnjem K.A. a oba policajca su iz sela Žitoše.

Razlog svađe dvojice policajaca, koji su bili u službenim uniformama, za sada nije poznat.

„Preduzimaju se mere da se slučaj rasvetli. Obavešteno je Odjeljenje za unutrašnju kontrolu, krivične istrage i profesionalne standarde, i biće pokrenut postupak za utvrđivanje disciplinske odgovornosti i udaljenja sa radnog mesta do donošenja odluke u disciplinskom postupku“, saopštili su iz SVR-Bitolja.

Na snimku se mogu videti dva policajca kako se tuku, dok treći pokušava da ih razdvoji. Jedan od policajaca vrišti i grabi za svoj pištolj, drugi psuje i onda odlazi. Zatim jedan od policajaca ulazi u sivi "golf".

(Kurir.rs/a1on.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track