DEVOJČICA DOVEDENA SA STRAVIČNIM POVREDAMA U BOLNICU U STRUMICI, PA PREMINULA: Pokrenuta istraga povodom tragedije
Foto: Robert ATANASOVSKI / AFP / Profimedia

reagovali nadležni

DEVOJČICA DOVEDENA SA STRAVIČNIM POVREDAMA U BOLNICU U STRUMICI, PA PREMINULA: Pokrenuta istraga povodom tragedije

Severna Makedonija -

Policija Severne Makedonije pokrenula je istragu nakon što je devojčica (4) dovedena u bolnicu u Strumici sa stravičnim povredama.

Devojčicu je majka 17. januara dovela u bolnicu sa inficiranim ranama i polomljenim rebrima, a tvrdi da je dete izujedao pas.

Zabrinuti lekari su odmah pozvali policiju, a devojčica je, zbog težine povreda, hitno transportovana u bolnicu u Skoplju.

Iz policije je navedeno da je tokom pregleda ustanovljeno da je dete preživelo fizički napad, ali ne i od koga.

Direktor dečje bolnice u Skoplju rekao je da majka i dalje tvrdi da je dete napao pas, ali da se u ceo slučaj uključilo i Tužilaštvo, koje zahteva da se uradi forenzička ekspertiza, kako bi se saznalo kako je tačno devojčica povređena i govori li majka istinu.

Makedonski mediji podsećaju da je početkom januara u Skoplju u bolnici preminula dvogodišnja devojčica iz Kičeva. Njena majka je tvrdila da se dete povredilo u igri, ali je policija istragom otkrila da je devojčica bila žrtva porodičnog nasilja. Otac je osumnjičen da je ubio dete.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:02

OKIDAČ ZA NAPAD PSA MOŽE BITI OSMEH JER POKAZUJETE ZUBE Stručnjak povodom napadnute devojčice: To je odraz ponašanja vlasnika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja